Henkilökuntamme koostuu hyvin koulutetuista ammattitaitoisista hoitajista. Joukossamme on sairaanhoitajia, lähihoitajia.

Vastaavana hoitajana toimii Piia Repo, jonka yhteystiedot ovat;

puh. 045 – 202 2722   piia.repo@eliittihoiva.fi

Koulutukseltani olen lähihoitaja, sairaanhoitaja ylempi AMK ja ammatillisen opettajakoulutuksen saanut AmO. Kouluttauduin hoitoalalle aikuisiällä ja työskentelemäänkin olen ennättänyt jo yli kymmenen vuotta niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella. Pääasiassa ikääntyvien ihmisten hoidon ja huolenpidon parissa, jonka koen olevan erityisesti sydäntä lähellä.

Kesällä 2015 tein päätöksen ryhtyä yrittäjäksi ja lopetin normaalin kello 8-16 arkityön alkusyksystä. Päätös yrittäjyyteen ryhtymisestä syntyi nopealla tahdilla, mutta lupa-asioiden hoitaminen otti oman aikansa. Hoivayrittäjäksi ryhtyminen nousi halusta toimia ja toteuttaa lähtökohdiltaan omia arvoja ja hoidon laatuun panostavaa työskentelytapaa. Tärkeimmässä roolissa on asiakas ja hänen tarpeistaan lähtevä yksilöllisten tarpeiden huomioiminen lisäksi tärkeään rooliin nousevat itsemääräämisoikeus, arvostava, joustava ja ammattitaitoinen palveluntarjoaminen.

Juureni ovat Pohjois-Karjalalassa, kuitenkin olen jo hyvän aikaa pääkaupunkiseudulla asunut ja tänne asettunut. Karjalainen eloisuus kulkee veressä ja näkyy sekä kuuluu puheessa. Vapaa-aika sujahtaa tällä hetkellä opintojen viimeistelyssä, mutta luonnossa liikkuminen rauhoittaa ja antaa uudenlaista virtaa arkeen.

Oman työn mottona onkin ”aikaa ja aitoa välittämistä”.