045 2022 722

Personal Trainer

Hedelmät_mittanauhavesipullo

Tarjoamme personal trainer palvelut suoraan kotiinne.

Oman henkilökohtaisen personal trainer valmentajan avulla pystyt saavuttamaan paremmin tavoitteesi. Yksilöllisen ohjauksen tuella sinulle laaditaan oma harjoitteluohjelma. Liikunnan ylläpitämistä osana elämäntapaasi kannustetaan ja ohjataan eteenpäin motivoiden. Asettamasi toiveet terveyteen, hyvinvointiin, kunnon kohottamiseen sekä oikeanlaisen ravinnonlähteeksi on helpompi saavuttaa oman ohjaajan kanssa laatimalla oikeanlainen ohjelma juuri sinulle.

Katriina Fisk

katriina.fisk@eliittihoiva.fi

Katriina

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK ja liikunnanohjaaja ja personal trainer. Työkokemusta minulla on hoitoalalta vajaa 15 vuotta.Minulla on laaja-alainen osaaminen ja kokemus terveydenhuoltoalalta.

Liikunta-ala on minulle uusi tuttavuus, mutta koen erittäin mielekkääksi ja helpoksi yhdistää sairaanhoitajan ammatin ja liikunta-alan. Minulla on urheilutaustana joukkuelajit kuten jääkiekko, jalkapallo, kaukalopallo, ja salibandy. Vahvana plussana minulla on taustalla oma painon pudotus (-20kg). Pysyvään painon pudotukseen ei ole mitään nopeaa ratkaisu vaan vaatii hyvää asennetta ja halua onnistua tavoitteissaan! Pienin askelin eteenpäin ja minä olen juuri sinua varten olemassa ja auttamassa pääsemään tavoitteisiin oli se sitten mikä vaan! Se mikä ei tapa niin vahvistaa!